1. Introducere 1.1. Acești Termeni și Condiții stabilesc regulile și reglementările pentru utilizarea site-ului https://rv-transilvania.ro/ (denumit în continuare „Site-ul”) administrat de RV Transilvania, o companie specializată în furnizarea de servicii de închiriere și vânzare de rulote și accesorii pentru acestea. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, utilizatorii sunt de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții în totalitate.
  2. Accesul la Site 2.1. Accesul și utilizarea Site-ului sunt supuse acceptării și respectării acestor Termeni și Condiții în totalitate. Prin accesarea și navigarea pe Site, utilizatorii sunt de acord să respecte toate regulile și politicile stabilite de RV Transilvania. 2.2. RV Transilvania își rezervă dreptul de a restricționa accesul la anumite părți ale Site-ului sau de a suspenda sau întrerupe accesul în totalitate, fără notificare prealabilă.
  3. Utilizarea Site-ului 3.1. Utilizatorii sunt responsabili de furnizarea și menținerea informațiilor corecte, complete și actualizate în ceea ce privește datele lor personale. 3.2. Orice utilizare abuzivă sau ilegală a Site-ului este strict interzisă. Utilizatorii se angajează să nu încarce, să nu transmită sau să nu distribuie niciun fel de conținut care ar putea fi considerat ofensator, amenințător, defăimător, obscen sau ilegal.
  4. Informații și Confidențialitate 4.1. RV Transilvania respectă confidențialitatea informațiilor personale ale utilizatorilor conform Politicii noastre de Confidențialitate, disponibilă pe Site. 4.2. Datele personale furnizate de utilizatori vor fi utilizate numai în scopul pentru care au fost colectate și nu vor fi divulgate terților fără consimțământul prealabil al utilizatorului, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.
  5. Drepturile de Proprietate Intelectuală 5.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafice, logo-uri, clipuri video, sunt deținute de RV Transilvania sau de titularii săi și sunt protejate conform legii. 5.2. Utilizatorii se angajează să nu copieze, să nu distribuie și să nu utilizeze în niciun fel materialele protejate de drepturi de autor fără consimțământul prealabil scris al RV Transilvania sau al titularului dreptului de autor.
  6. Limitarea Responsabilității 6.1. RV Transilvania nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării Site-ului. 6.2. RV Transilvania nu oferă nicio garanție cu privire la exactitatea, actualitatea sau adecvarea informațiilor furnizate pe Site și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube sau pierderi rezultate din utilizarea sau dependența de aceste informații.
  7. Modificări 7.1. RV Transilvania își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru revizuirea periodică a Termenilor și Condițiilor pentru a fi la curent cu eventualele modificări. 7.2. Utilizarea continuă a Site-ului după modificarea Termenilor și Condițiilor constituie acceptarea acestor modificări.
  8. Legea Aplicabilă 8.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile din România. Orice dispute care decurg din sau sunt legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.
  9. Contact 9.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de contact], sau să utilizați formularul de contact disponibil pe Site.